...

Nóż pneumatyczny PM 10P

Category

Nóż pneumatyczny PM 10P

Udostępnij:

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Opis

  • profesjonalne zastosowanie do różnorodnych zadań cięcia w przemyśle spożywczym
  • zastosowanie do cięcia wędlin , ryb, sera, warzyw, ciast i tortów
  • przewaga nad tradycyjnymi nożami ręcznymi :
    – mniej wysiłku przy cięciu
    – łatwe cięcie trudnych produktów, takich jak pieczeń wieprzowa, szynka, ciasta kremowe (również torty)
  • Cechy urządzenia:
    – Certyfikat (GS) wydany przez: Fleischerei-Berufsgenossenschaft
    – niskie koszty utrzymania i łatwy do czyszczenia
    – niskie wibracje noża
    – łatwa obsługa
    – solidna i ergonomiczna konstrukcja
    – obudowa wykonana z antybakteryjnego tworzywa sztucznego
  • Numer certyfikatu: FW: FW 09137